Barf

Barf

Is vers vlees echt veel beter voor je hond?

Tegenwoordig ontkom je er als hondenbezitter bijna niet meer aan, je kunt geen blad of internetpagina over honden openslaan, of daar wordt wel gesproken over BARF, NRV of KVV. Maar wat is het nu eigenlijk, en is het nu echt zoveel beter als het geven van commerciële, droge hondenbrokken?

Bones And Raw Food (BARF)
De term BARF is een afkorting die staat voor “Biologically Appropriate Raw Food” of, meer gangbaar “Bones And Raw Food”. Alhoewel het een vrij nieuwe stroming lijkt te zijn, is niets minder waar. De oorsprong van deze trend is terug te voeren naar begin 1930. Juliette de BairacliLevy, een holistische dierenarts, adviseerde in haar handboeken het voeren van rauw vlees aan honden. Ian Billinghurst, de Australische dierenarts die door velen als grondlegger van de BARF stroming wordt gezien, geeft aan dat de BairacliLevy een inspiratie vormde voor zijn ideeën.

Natuurlijke Rauwe Voeding (NRV)
De term NRV staat voor de afkorting Natuurlijk Rauw Voeren of Natuurlijke Rauwe Voeding, en is ontwikkeld door Tom Lonsdale, eveneens een Australische dierenarts


Product vergelijk (0)


Lamsvet 1000 Gr

Lamsvet 1000 Gr

 Lamsvet 1000 Gr..

€ 2,02 Excl. BTW: € 1,85

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1