• KH+ 1000ML


Colombo KH+ is een product waarmee u de carbonaathardheid in uw vijverwater op een goede waarde kunt brengen. De carbonaathardheid in uw vijverwater is één van de belangrijkste voorwaarden om helder water te krijgen, vissen en planten gezond te houden en een stabiele zuurgraad te creëren. Wanneer u KH+ toevoegt is het advies om eerst de waarde goed te testen. Wanneer de waarde uitkomt tussen de 5 en de 12 is het advies om uw waterwaarden te onderhouden met Colombo Balantex.

Colombo KH+ 1000 ml zorgt voor een goede carbonaathardheid wat een voorwaarde is voor leven in uw vijver. Wanneer de KH oftewel de totale hoeveelheid te laag is, of erg veel schommelingen kent kan dit het leven in uw vijver ernstige schade toebrengen. Colombo KH+ is er voor uw vijverwater en het vijverwater dient voordat u KH toevoegt altijd getest te worden om schade van een te hoge KH waarde te voorkomen.

Colombo KH+ zorgt voor de juiste hardheid van carbonaat in uw vijver. KH+ heeft u nodig voor helder vijverwater, gezonde planten en vissen. Het stabiliseert en houd de zuurgraad (PH) van uw vijverwater stabiel.

KH staat voor de carbonaat in uw vijverwater. Bij een juist KH (5-12) heeft u minder schommelingen qua PH, bij een lager of hoger dient u juist uw KH waarde te stabiliseren. Veel schommelingen van KH en van PH kunnen zeer schadelijk zijn voor uw vijverleven.

Technische specificaties:
Inhoud: 1000 ml
1000 ml Colombo KH+ is genoeg voor de behandeling van 7000 liter vijverwater
1 maatschep (15 ml) per 200 ml vijverwater verhoogt de GH met 2DH

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

KH+ 1000ML

  • € 15,97

  • Excl. BTW: € 13,20

Tags: KH+ 1000ML