• Jarco Natural Cat Indoor - Kattenvoer - Eend 2 kg

Brok met verse eend

Binnenkatten hebben andere voeding nodig dan buitenkatten, vooral omdat ze minder bewegen dan katten die veel buiten komen. Maar er zijn ook andere redenen waarom deze katten ander voer nodig hebben. Natural Cat Vers Vlees Indoor van Jarco is een tarweglutenvrij premium voer en is specifiek gericht op de binnenhuiskat om de onderstaande redenen.

Gewenste gewicht behouden

Binnenkatten bewegen niet zo veel als buitenkatten en verbruiken daardoor ook minder calorieën. Als je binnenkat te veel eet of verkeerde voeding eet, is de kans groot dat hij te dik wordt. De unieke samenstelling van Natural Cat Indoor helpt de minder actieve binnenkat het gewenste gewicht te behouden.

Tegen vieze geurtjes, tandplak en haarballen

Omdat een binnenkat minder beweegt, is zijn spijsvertering niet zo snel. Hierdoor kan zijn ontlasting erger gaan stinken. Natural Cat Indoor vermindert de stank van de ontlasting van je kat, door de toevoeging van yucca schidigera. Daarnaast verharen binnenkatten meer dan buitenkatten, door de constante temperatuur in huis. Ook besteden deze katten veel tijd aan het verzorging van hun vacht, wel 3 tot 4 uur per dag. Ze hebben daardoor vaker last van haarballen. De specifieke vezels die zijn toegevoegd aan het voer, helpen haarballen te voorkomen en het tegengaan van tandplakvorming. Zink en Omega 3 en 6 vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en vacht.

Waarom Jarco

De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Jarco Natural Cat Indoor - Kattenvoer - Eend 2 kg

  • Merk: JARCO
  • Model: jarco
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 22,94
  • € 18,35

  • Excl. BTW: € 15,17

Tags: Jarco Natural Cat Indoor - Kattenvoer - Eend 2 kg